Stages

OBRA|BAKEN vzw biedt graag leerkansen aan stagiairs uit diverse opleidingen. 

Zin in een stage bij ons? Solliciteer niet via het algemene mailadres, maar contacteer de coördinator van de deelwerking waar je interesse naar uitgaat.  Geef hierbij je motivatie mee waarom je graag in dit specifieke team wil meedraaien.

Voor academiejaar 2021-2022 zijn enkel nog in de dag-ondersteuning stageplaatsen beschikbaar.

 

Clienten OBRA Baken
cl for 17

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger beteken je veel!

Geslaagd vrijwilligerswerk begint bij een taak die jij leuk vindt, en die tegelijk ook zinvol is voor de mensen in onze organisatie.
OBRA|BAKEN biedt je sociaal contact en voldoening: ontmoeting, vorming, ervaring, inspirerende werkomgeving…

Wat kun je doen?

Je kan als vrijwilliger aan de slag in verschillende diensten en voor diverse taken binnen OBRA|BAKEN .
Je doet vrijwilligerswerk voor en met mensen met een beperking. Dit kan zowel individueel als in groep. Je kan je ook inzetten voor allerlei praktische taken: tuinonderhoud, administratieve taken, klusjes… 
We vinden het belangrijk dat je binnen jouw interesses en beschikbare momenten aan de slag kan gaan.

Interesse?
Neem contact op met onze vrijwilligersdienst: isa.moerenhout@obrabaken.be
0472/38 11 84

Hier kan u onze flyer downloaden: 

 

We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers!

cl arbeidszorg 1

Arbeidszorg

OBRA|BAKEN vzw gelooft erin dat werk een hefboom is naar een volwaardige plek in de maatschappij. Daarom stellen wij onze werkvloer graag ter beschikking voor kwetsbare groepen die willen doorstromen naar betaald werk. Hiervoor werken we nauw samen met VDAB, GTB, OCMW,...

Curieus? Neem contact op met Petra en zij helpt je graag verder!

WERKEN BIJ OBRA|BAKEN

Zie jij een vacature die je aanspreekt? Wil jij graag ons team vervoegen? 
Hieronder stellen we onszelf al graag even aan je voor, zodat jij weet wat je kan verwachten. 

WAARDEN EN VISIE

OBRA|BAKEN is een vzw met een visie. 
Ons waardenkompas is het kloppend hart van onze organisatie. Het is belangrijk dat jij je als medewerker daarin kan vinden. 

OBRA|BAKEN staat voor betrouwbaar en verbindend samenwerken. Onze werking is opgedeeld in erg diverse afdelingen en teams, die zoveel mogelijk verbonden zijn met elkaar. Die samenhang zorgt ervoor dat we telkens de juiste expertise en talenten kunnen inschakelen. Dit betekent dat je in dialoog zal samenwerken met collega's van jouw en andere teams, met leidinggevenden en ondersteunende medewerkers, met cliënten en hun netwerk, met externe vakkundigen en contactpersonen... waarbij een open en communicatieve houding belangrijk is. 

OBRA|BAKEN staat voor klantgerichte en kwaliteitsvolle zorg. Begeleiding en ondersteuning bieden aan cliënten is de kern van onze werking, het einddoel dat elke beslissing motiveert, en dat nooit uit het oog wordt verloren. 

 

JOUW ROL IN DE ORGANISATIE

Wanneer je komt werken bij OBRA|BAKEN, bouw jij met ons mee aan een collectieve dynamische mindset in onze organisatie. Elke medewerker wordt deel van het DNA van onze vzw, samen vormen we een coherent geheel waarbij ook jouw participatie onmisbaar wordt. 

OBRA|BAKEN gelooft in verandering, en in de noodzaak van groei en aanpassing; onze manier van denken is flexibel en steeds in beweging. Enkel zo kunnen we kwaliteit blijven garanderen. Wanneer je bij OBRA|BAKEN, draagt jouw integere, authentieke JIJ bij aan onze social impact, en aan onze steeds evoluerende visie op dienstverlening. 

Clienten OBRA BAKEN
Tijdens de weekends kom ik langs om de dieren van het dagcentrum eten te geven. Een leuk werkje waar ook mijn kinderen mee van genieten.
(Een vrijwilliger in dagcentrum Obra)